Wednesday, May 14, 2014

Sustained Release Vita-C Plus


Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam
Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C Plus™ yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
Diperbuat dari ekstrak kanji jagung yang menyerupai malah lebih baik dari buah-buahan citrus. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin V Complex. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.Manfaat Utama :-
Ø  Membentuk Kologen.
Ø  Memperbaiki Simptom Pendarahan. – Kekurangan vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam di kulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering dan kasar serta ruam.
Ø  Peningkatan Sistem Imun.
Ø  Memerangi kanser.
Ø  Mencantikkan kulit.
Ø  Memperbaiki Insomnia.
Ø  Mengekalkan Kolestrol Sihat. – Ianya mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.AMARAN!!!
v  1 batang rokok mampu melupuskan 50-100mg vitamin C!
v  KERESAHAN akan mempercepatkan penyusutan vitamin C!
v  Kontraseptif dan pil penahan sakit akan menyusutkan vitamin C yang BANYAK!
v  Terlebih dos vitamin C (melebihi 12 biji) akan menyebabkan sedikit cirit-birit.Saya tidak perlukan Vitamin C ini kerana memadai saya mengambil buah setiap hari!

Jika anda berpendapat sebegitu, anda silap! Tahukah anda, setiap hidangan buah-buahan membekalkan sekitar 45-60mg vitamin C. Buah-buahan akan menghasilkan vitamin C yang lengkap dalam masa 10 hari selepas buah itu ranum. Oleh yang demikian, buah yang tidak ranum mengandungi vitamin C yang sedikit. Kandungan vitamin C pada buah akan berkurangan kepada separuh apabila dipetik dan akan musnah apabila terdedah kepada kepanasan. Makanya, jika anda punyai pohon buah-buahan sendiri dan petik sendiri untuk makan segera, ya anda tidak memerlukan Vitamin C tambahan lagi.

 Sustained Realese Vita C - Plus
KLIK GAMBAR UNTUK PEMBELIAN SEGERA!

Kandungan : 180 biji
Harga : RM92.50
Status : Available

0 comments:

Post a Comment